Donderdag 18 feb organiseert Zone.college in samenwerking met Digital Chef het eerste Virtilab53 event. Diverse disciplines vanuit onderwijs en foodindustrie krijgen uitgebreid inzicht in de nieuwste toepassingen van technologieën op het gebied van digitaal opleiding & training, R&D en marketing.

In dit event ligt de focus op de levensmiddelenindustrie.
Dit event is het initiatief van Digital Chef. Ze willen laten zien dat 3D vele voordelen en mogelijkheden te bieden heeft waar nog niet iedereen bekend mee is. De deelnemers krijgen daarom een kijkje in de moderne en dynamische wereld van 3D, AR &VR en zullen op een interactieve wijze gaan ontdekken hoe dit werkt.

Over Zone.college
Zone.college verzorgt groots groen onderwijs en draagt daarbij mee aan een gezonde, groene toekomst van mens en wereld. Zone.college ziet de unieke aanpak van digitaal 3D leren (waar ze vanaf 2019 op inzetten) als een belangrijke speerpunt binnen het beroepsonderwijs in levensmiddelen.

Over Digital Chef
Digital Chef is een echte specialist en is uniek in haar ontwikkeling en efficiënte productie van 3D modellen voor digitale levensmiddelen vanuit haar eigen Digital Food Factory. Ze maken modellen van food, verpakking, design, retailschappen en proces- verpakkingsmachines (en combinaties hiervan). Voor alle mogelijke digitale toepassingen & voor klanten uit de hele food gerelateerde industrie te denken aan retailers, marketeers, productontwikkelaars en onderwijsinstellingen

The future of imagination starts here